La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 70/ 319 - 5686

 

 

Téli bőrápolási rutin

 

A hideg, szeles téli hónapok alatt a bőröd könnyedén kiszáradhat, és veszíthet egészséges ragyogásából. De vajon mi az oka ennek, és hogyan védekezhetsz ellene? Ahhoz, hogy bőröd minden évszakban érezhetően puhább, simább és hidratáltabb lehessen, kövesd téli bőrápoló rutinunkat és leghatékonyabb bőrápoló tippjeinket!

 

MIÉRT ÉRDEMES LECSERÉLNI TÉLEN A BŐRÁPOLÁSI RUTINOD?

 

A téli időjárási viszonyok gyakran nem kímélik az arcod és tested bőrét - ahogyan csökken a hőmérséklet odakint, úgy csökken a bőröd nedvességtartalma is. A hideg levegő és a csípős szél kiszáríthatja, amelyre rátesz még egy lapáttal a lakás vagy a munkahely meleg, száraz, felfűtött levegője, mindezek együttes következménye a természetes és üde fényét vesztett, fakó bőr. A hideg, sötétebb hónapok alatt ráadásul kevesebb napfény ér, így a csekély tápanyag (például kevés D-vitamin) egyenetlen bőrfelületet eredményezhet.

 

Amikor a bőr veszít nedvességtartalmából, ahhoz kellemetlen húzódó, viszkető érzés is társul, felülete pedig kipirosodik és még érzékenyebbé válik. Száraz bőr bárhol kialakulhat a testeden, viszont a legérintettebb az arcod, hiszen ez van kitéve a leginkább a mindennapos környezeti hatásoknak. Amint a bőröd veszít hidratáltságából, csökken annak rugalmassága, bársonyossága, természetes ragyogása, ami egyenes út az extrém kiszáradáshoz.

 

A bőröd tested elsődleges "védelmi vonala", amely megvéd téged a külső környezeti hatásoktól, így nagyon fontos, hogy megtaláld a tökéletes téli bőrápoló rutint, amely illeszkedik a szükségleteihez és típusához. A mindennapi rutinod tartalmazzon valamilyen ápoló, krémes tisztítót, egy gyengéd radírozót és természetesen egy mélytápláló krémet is. Óvatosan radírozd le az elhalt hámsejteket, ezzel elősegítve a hidratáló krém hatékonyabb felszívódását.

 

1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS

 

Segíts extrémen száraz bőrödnek hidratáltnak maradni legújabb ormedic tisztítónkkal! Bársonyos formulája krémes habbá alakul át bőrödön, miközben gyengéden tisztítja és ápolja azt, anélkül, hogy kiszárítaná. Ha inkább krémes letisztítót választanál,figyelmedbe ajánlom a C vitaminos tisztítót. Figyelmedbe ajánljuk még Max csaladunk vagy MD orvosi vonalunk arctisztítóját,hiszen mindkettő gazdag formulájával egyben ápolja és tisztítja is az érzékeny bőrt.

 

2. LÉPÉS: RADÍROZÁS

 

Télen a bőr kiszáradhat, ilyenkor pedig érdemes gyengéden leradírozni az elhalt hámsejteke, hogy ne halmozódjanak fel a bőröd felületén. A radírozás segíti a bőrt ragyogóbbá, simábbá és puhábbá varázsolni. De ezt mi növényi enzimekkel végezzük.

 

3. LÉPÉS: HIDRATÁLÓ

 

Gondoskodj száraz bőrödről gazdag és krémes hidratálóinkkal. Válasszd a Vital C családot a Maxot vagy fehérítő családunk az Iluma krémjét.

 

Védd az ajkaidat!

 

E-vitaminos,hialuronos ajakápoló SPF 15-el, , hogy a zord hidegben is megvédje ajkaidat a kiszáradástól.

 

 

Kérd bátran a tanácsom. Fordulj hozzám bizalommal! Időpontot egyeztethesz a 70/319-5686-os telefonszámon.