La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 70/ 319 - 5686

 

lézeres tetoválás eltávolítás

 

 

Szempilla Lifting

 

Maga a Szempilla Lifting egy tartós természetes szempilla göndörítés ami optikailag jobban kiemeli a szemünket. (Illetve bizonyos lifiting márkák már szempilla tő erősítő/vastagító eredményt is tudnak )


A tudatos arcápolást kedvelő NŐK szeretik ezt a kezlést, hiszen műszempillák használata nélkül, látványos és ívelt szempillákat kaphatunk természetesen, akár egy óra alatt. És ez a hatás 4-6 hétig gyönyörű tekintetet varázsol számunkra "mesterséges kiegészítők" nélkül.


1. MENNYI IDEIG TART EGY KEZELÉS? Általában kb. 40-50 percet vesz igénybe a Szempilla lifting. Ennek oka az, hogy alapos előkészület, megfelelő hatóidő, illetve a gondos utókezelés szükséges a Lifting befejeztével ha valóban tartós és látványos tekintetet szeretnénk.


A szemöldök-laminálás

egy új innovatív eljárás a szemöldök naturális megformázásában.

A speciális felfésülési technikának köszönhetően, a legkuszább szemöldököt is a "helyes" irányba tudjuk rendezni.


Jelenleg ez a legtartósabb (nem tetoválás alapú) eljárás, amellyel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket tudunk biztosítani a vendégeink számára.


Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is. A laminálás segítségével a szemöldök kifejezőbb lesz. Sőt, a hiányzó szemöldök okozta hibákat is eltüntethetjük.


Egy kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe, festéssel együtt 1 óra, ami annyira tartós, hogy elég csak 6-8 hetente ismételni.


Kérj időpontot!
0670/319-5686
Szekszárd Kölcsey ltp.4