La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 70/ 319 - 5686

 

Microblading technikával készült tartós szálas szemöldök

 

 

Microblading technika: Újdonság szálas szemöldöktetoválásban!

 

Ha tökéletesen természetes hatású szemöldököt szeretnél, akkor a Microblading technika a megoldás!

 

A Microblading technikával, amelyet neveznek japán szemöldöktetoválásnak vagy embroiderynek is, a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást lehet elkészíteni. A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készítjük. A Microblading technikával készült szemöldöktetoválás szálai ezáltal jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint a gépi szálazás esetében.

Mi is a Microblading egyébként?

 

Ezzel a félig tartós eljárással színes pigmenteket használva, rajzolhatjuk meg a bőrt a természetes hatású szemöldök kinézésének érdekében.

 

Ez talán ugyanaz, mint a szemöldök "tetoválás"?

 

Nem. Ezzel az új technikával a legvékonyabb szálakat készítjük el, és a szemöldök hímzést csak a bőr felszínén végezzük. Így ez egy sokkal biztonságosabb eljárás, mint a tetoválás. A színt is könnyebben lehet állítani igazodva az eredeti szemöldök színéhez, és minden szemöldöktípus szálirányához is tökéletesen igazíthatjuk, ezzel elérve a realisztikusabb hatást. A tetoválással szemben a Microblading technikával készült szemöldöknél nincs pirosodás, és nincs utána duzzanat az arcon, és teljesen fájdalommentes!