La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 70/ 319 - 5686

Image Skincare

 

 

Vital C:

 

1/ Letisztító:

 

A termék leírása:

 

Orvosi erősségű, hatékony C-vitaminos lemosó, ami kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződést. Alapvető anti-oxidánsokkal és vitaminokkal nyugtatja a száraz, dehidratált és rozáceás bőrt. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Rozáceás, érzékeny, száraz/dehidratált, peelingen vagy beavatkozáson átesett, fénykárosodott, napégett bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Univerzális arc és test lemosó, mely feltölti a bőrt esszenciális vitaminokkal. Kíméletesen szabadítja meg a bőrt a sminktől és a maradványoktól, és javítja a bőrtextúrát és a bőrtónust. Érzékeny bőr borotválásához kiváló.

 

A termék használata:

 

Bő mennyiségben vigye fel a teljes arcra. A legjobb eredmény érdekében masszírozza 1 percen át. Leöblítheti hideg vízzel, vagy papírkendővel itassa szárazra a bőrt. Használja reggel és este.

 

 

2/Anti-aging szérum

 

A termék leírása:

 

Hidratáló szérum, zsírban oldódó C-vitamin technológiával, a lehető legtöbb azonnal felvehető C-vitaminnal, mely nyugtatja a környezeti hatásoktól károsodott bőr látható jeleit. A- és E- vitaminok és erős anti-oxidánsok táplálják a bőrt, egészséges, fiatalos ragyogást adva. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Valamennyi bőrtípusra, száraz/dehidratált, érzékeny, rozáceás, napkárosodott, napégett, zsíros, aknés, ekcémás, kezelésen átesett bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Megkapta a Legjobb IMAGE termék címet. Valamennyi bőrtípusra ideális. Megfiatalítja a száraz, fáradt bőrt, minimalizálja és elsimítja a stressz és a fáradtság látható jeleit. Harcol a szabad gyökök ellen, és megelőzi az aknés bőr kiszáradását.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vigye fel megtisztított bőrre a legjobb eredmény érdekében.

 

 

3/Intenzív hidratáló

 

A termék leírása:

 

Ultra hidratáló krém, mely azonnal pótolja a bőr hidratáltságát, intenzíven ápol, egész napos simaságot és hidratáltságot biztosítva. A selymes formula visszaállítja a fiatalos rugalmasságot és ragyogást. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Minden bőrre, amelyik extra hidratáltságot igényel, száraz/dehidratált, érzékeny bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Intenzív hidratáló, mely egész nap fokozatosan bocsátja ki a hatóanyagokat. Gazdag puhító formula, gyorsan felszívódik, és rengeteg erős anti-oxidánst juttat a bőrbe.

 

A termék használata:

 

Használja reggel és este.

 

 

4/Enzym maszk

 

A termék leírása:

 

Hidratáló enzimmaszk, mely gyengéden hámlasztja az elhalt, száraz hámot. Tápláló A-, C- és E-vitaminok fiatalítják és teszik egészségessé, ragyogóvá a bőrt. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Érzékeny / rozáceás, idősödő, száraz/dehidratált, peelingen vagy beavatkozáson átesett, zsíros / aknés bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Ez a C-vitaminban dús, gyengéden hámlasztó hidratáló maszk eltávolítja az elhalt hámsejteket, és közben telis-teli injektálja a bőrt esszenciális anti-oxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal Folyamatos hidratálást biztosít, még órákkal a használatát követően is. Erősebb hámlasztás érdekében keverje a Total Resurfacing Masque pakoláshoz.

 

A termék használata:

 

Megtisztított bőrre bő mennyiségben vigye fel. Hagyja hatni 5-30 percig, heti 1-3 alkalommal. Nagyon fáradt bőr esetén akár naponta is alkalmazható, a ragyogó bőr felfedéséhez.

 

 

Szemránc krém

 

A termék leírása:

 

Szuper hidratáló öregedésgátló szemkörnyék ápoló gél, mely tápláló anti-oxidánsok, peptidek elegyével csökkenti a finom vonalak megjelenését és tünteti el a sötét karikákat. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Minden bőrtípusra, száraz / dehidratált, idősödő, duzzadt szemkörnyékre, sötét karikákra.

 

A termék jótékony hatása:

 

Ultra hidratáló C-vitamin / hialuronsav gél, mely kisimítja a finom vonalakat, miközben azonnali hidratáltságot biztosít a szemkörnyéknek. Eltünteti a sötét karikákat és a duzzanatot. Kiváló utazáshoz.

 

A termék használata:

 

Finoman vigye fel szem fölé és alá felszívódásig. Használja reggel és este.

 

 

Ormedic:

 

1/Letisztító

 

A termék leírása:

 

Bio lemosó, mely letávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t, tonik használatát szükségtelenné teszi. Harmonizáló bio kamilla, zöld tea és zabhéj keverék esszenciális tápanyagokat juttat a bőrbe és visszaállítja egyensúlyát. A bőr puha, hidratált és tiszta lesz. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Valamennyi bőrtípusra. Érzékeny, egyensúlyát vesztett, kezelésen átesett, irritált bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

3 az 1 -ben termék, mely tisztít, hámlaszt és tonizál, miközben kíméletesen megszabadít a sminktől. A bio hatóanyagok nyugtatnak, gyógyítanak és csökkentik a gyulladást. Szulfát- és savmentes lemosó, valamennyi bőrtípus számára.

 

A termék használata:

 

Nedvesítse meg arcát és masszírozza a bőrt 1 percen keresztül. Hideg vízzel öblítse. Használja reggel és este.

 

 

2/Anti-oxidáns szérum

 

A termék leírása:

 

Selymes, ultra-hidratáló növényi tejsavas szérum, telve bio japán zöld tea, polifenolok és rézkomplex peptid eleggyel. Belülről folyamatosan egyensúlyban tartja a bőrt, hosszan tartóan visszaállítja az ideális hidratálsági szintet, a bőr intenzíven hidratálódik és egészségesen ragyog. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Valamennyi bőrtípusra.

 

A termék jótékony hatása:

 

Helyreállítja valamennyi bőrtípus egyensúlyát. Visszaállítja a környezetileg károsodott bőr hidratáltságát és táplálja.

 

A termék használata:

 

Használja bő mennyiségben reggel és este megtisztított bőrön a napi helyreállítás és egyensúly biztosítás érdekében.

 

 

3/ Szemránc gél

 

A termék leírása:

 

Kiegyensúlyozó, hidratáló és lifting szemkörnyék ápoló gél, bio összetevőkkel és orvosi hatékonysággal. Visszafordítja az idősödés jeleit. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Szarkalábakra, finom vonalakra, kiegyensúlyozatlan bőrre, szemkörnyéki laza bőrre, pigmentációra, elszíneződésre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Lifting szemkörnyék ápoló gél, mely nyugtat és eltünteti a finom vonalakat, azonnal hidratál és megszünteti a sötét karikákat. A neuropeptid komplex relaxálja a szarkalábakat, és növeli a kollagén termelést.

 

A termék használata:

 

Gyengéden vigye fel a szem felé és alá. Használja reggel és este.

 

 

4/ Hyaluronos ajak feltöltő

 

A termék leírása:

 

Speciálisan az ajakkontúr megjelenésének és volumenének növelésére fejlesztették ki. Ez az ultra hidratáló, erős polipeptid komplex az ismételt felvitellel akár 40%-al növeli a nedvesség volument. Eltüntetni a vonalakat, csökkenti az ajkak gyulladását injekciózást követően. A termék alkalmazása kiegészíti, illetve erősíti a professzionális fillerek hatását. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Valamennyi bőrtípusra, finom ráncokra, filler injekciózás után, száraz/dehidratált ajkakra.

 

A termék jótékony hatása:

 

Öregedéskésleltető polipeptid ajakápoló komplex, mely láthatóan csökkenti a finom vonalak megjelenését. Reggel és este segíti hidratáltan tartani az ajkakat, miközben növeli volumenüket. Az anti-aging hatás folyamatos használattal erősödik.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vigye fel az ajkakra, illetve szükség szerint használja.

 

 

 

 

Iluma:

 

1/Tisztító

 

A termék leírása:

 

Mindennapos szulfátmentes gélből tejjé alakuló lemosó, mely kíméletesen és hatékonyan távolítja el a felszíni szennyeződést, miközben fehéríti a bőrt és a bőrtónust. Ez az olaj alapú lemosó növényi eredetű őssejteket tartalmaz, illetve növényi fehérítő összetevőket, melyek segítenek elhalványítani a foltokat és elszíneződéseket. Optimálisan előkészíti a többi ILUMA fehérítő termék használatát.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Valamennyi bőrtípusra, egyenetlen bőrtónus, sötét foltok és bőrelszíneződés esetén.

 

A termék jótékony hatása:

 

Ez az olaj alapú lemosó növényi eredetű őssejteket tartalmaz, illetve növényi fehérítő összetevőket, melyek segítenek elhalványítani a foltokat és elszíneződéseket. Optimálisan előkészíti a többi ILUMA fehérítő termék használatát.

 

A termék használata:

 

Kezeit nedvesítse meg, és bő mennyiségben vigye fel arcra és nyakra. Egy percig kíméletesen masszírozzon vele majd meleg vízzel mossa le. Használja naponta kétszer, reggel és este.

 

 

2/Fehérítő szérum

 

A termék leírása:

 

Könnyű, olajmentes szérum, kezeli az elszíneződést és kipirosodást. Növényi fehérítők, C-vitamin és szőlőmag kivonat kíméletesen csökkenti a gyulladást, tiszta, friss bőrt eredményezve. Tökéletesen nyugtatja a bőrt kezelés, lézer, gyantázás után. Valamennyi bőrtípusra ideális. A Vectorize technology(R) kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. Parabénmentes. 100% hidrokinon mentes

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Rozáceás, napkárosodott, irritált, peelingen átesett, érzékeny bőrre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Növényi fehérítők, C-vitamin, szőlőmag kivonat keveréke, mely kíméletesen csökkenti a gyulladást, tiszta, friss bőrt biztosítva. Tökéletesen nyugtatja a bőrt kezelés, lézer, gyantázás után.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vigye fel megtisztított bőrre.

 

 

3/Fehérítő krém

 

A termék leírása:

 

Ez a forradalmi új intenzív fehérítő krém hatékonyan halványítja az öregségi foltokat és a hiperpigmentációt. Exkluzív fehérítő komplex segítségével egyenlíti ki a bőr elszíneződéseit, és teszi ragyogóvá a bőrt az egészséges, fiatalos és ragyogó bőrért. Vectorize- TechnologyTM kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Egyenetlen bőrtónusra, hiperpigmentációra, öregségi és sötét foltokra, melazmára, elszíneződésre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Exkluzív fehérítő komplex segítségével egyenlíti ki a bőr elszíneződéseit, és teszi ragyogóvá a bőrt az egészséges, fiatalos és ragyogó bőrért.

 

A termék használata:

 

Tisztítás után vigye fel az arc és nyak és szemhéj bőrére és masszírozza be. Minden nap használhatja a maximális hatás érdekében.

 

 

4/ Szemránc krém

 

A termék leírása:

 

Fehérítse, tegye ragyogóvá a finom szemkörnyéket ezzel a luxus, ultrahidratáló szemkörnyék ápoló krémmel. Segít szignifikánsan csökkenteni az öregedés látható jeleit a szem körül, köztük a duzzanatot, sötét karikákat, ráncokat, laza bőrt. Növényi tápanyagok, peptidek és innovatív fehérítő összetevők segítik visszaállítani a vibrálóan fiatalos megjelenést. A szemkörnyék azonnal feszesebb, ragyogóbb. Parabénmentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Sötét karikákra, ragyogás elvesztése esetén, laza bőrre, duzzanatra, idősödő szemkörnyékre.

 

A termék jótékony hatása:

 

Vectorize-TechnologyTM kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. A növényi őssejtek megelőzik az öregedést, közben védik a bőr saját őssejtjeit, az erős peptidek csökkentik a mimikai ráncokat és simítják a szarkalábat.

 

A termék használata:

 

Vigye fel reggel és este, borsónyi mennyiséget ütögessen a szem alá, fölé és környékére.

 

 

Szempilla növesztő szérum

 

A termék leírása:

 

A szérum javítja a szemöldök és a szempillák megjelenését is; az intenzív peptid formula kondicionálja és támogatja a szőrtüszőket. A vastagabb, hosszabb és egészségesebb szálú szemöldök és szempillák mellett, drasztikusan javul azok textúrája és fiatalos megjelenése. Parabén- és prosztaglandin mentes.

 

Mely bőrtípusokra ajánljuk:

 

Vékony, rövid vagy ritka szemöldökre és pillákra

 

A termék jótékony hatása:

 

Az új, intenzívebb összetétel a vékony és rövid szempillák növekedését és élettartamát fokozza, segít megelőzni törésüket és kihullásukat.

 

A termék használata:

 

Naponta kétszer tiszta, sminkmentes szemöldökre és a szempillák tövéhez visszük fel. Ha pirosság, irritáció vagy duzzanat jelenik meg, függessze fel használatát

 

 

 

Yana kollagén ital

 

Szuper-antioxidánsokkal az egészség fenntartásáért

 

Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható. A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai sokat tesznek azért, hogy bőröd egészséges és ragyogó lehessen, de ennél tovább is mennek! Olvasd el, milyen betegségek megelőzésében segít neked a Yana kollagén ital!

>

 

Yana kollagén ital a visceláris zsír csökkentéséért

 

A visceláris zsír rizikófaktora a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, köszvénynek, izületi arthrosisoknak és a demenciának is. Ennek oka, hogy a visceláris zsír hormonálisan aktív szteroid hormonokat és gyulladáskeltő interleukinokat termel. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, honnan tudjuk, hogy magas-e a visceláris szír a szervezetünkben. Ennek van egy egyszerű formája, mégpedig a köldök körfogat mérése. Nőknél 83 cm, férfiaknál 95 cm a határérték, ha ennél magasabb számot mérünk, akkor magasabb a visceláris zsír is. Az okát a májműködés zavarában kereshetjük, amikor is a máj a rá háruló többletmunkát már nem képes elvégezni, és előbb-utóbb kialakul a visceláris zsír. A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai, mint a gránátalma és az acai gyümölcs, illetve a zöldtea polifenoljai és katekinjei hatékonyan csökkentik a visceláris zsírt, a köldök kerületet és az inzulinrezisztenciát.

 

A Yana kollagén ital hozzájárul hajlékonyságunkhoz is

 

Az elégtelen folyadékfogyasztás és a helytelen testtartás okozza, hogy a reggel mért testmagasság minimum 1cm-rel magasabb, mint az esti. A csigolyák közötti tömöttrostos kötőszövetnek magas a hidratáltsága, a kevesebb folyadékfogyasztás hatására lelapul, így járulva hozzá a testmagasság csökkenéséhez. A Yana kollagén italban lévő hialuronsav gondoskodik arról, hogy optimális legyen a kötőszövet hidratáltsága, ezáltal nemcsak magasabbak, hanem rugalmasabbak és hajlékonyabbak is leszünk.

 

A Yana kollagén ital, mint vérnyomásszabályozó

 

A gránátalmában lévő hatóanyag úgy hat, mint az ACE-gátló vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, ezért a Yana kollagén ital fogyasztása segít optimális értéken tartani a vérnyomást. Ráadásul a Yana-ban található biológialilag aktív peptidben lévő aminosavakból épül fel az erek falában megtalálható III-as típusú kollagén. Ha ezek az aminosavak nem elérhetőek, akkor a szervezet helyettesíteni kezdi, de ez a kollagénrostok rugalmasságának csökkenéséhez vezet, ezért érdemes olyan fehérjét fogyasztani, amelyet már nem kell emészteni, tehát biológiailag aktív, és felkínálja a kollagénszintézishez szükséges alapanyagokat a szervezet számára.

 

A jó hír az élelmiszer-intoleranciában szenvedőknek, hogy ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Yana kollagén italt, hiszen nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem, ami a legtöbb proteinszeletben megtalálható.