La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 74/ 311 - 728, 70/ 319 - 5686

 

 

Injekciómentes hyaluronplasztika, innovatív bőrfiatalítás

 

 

HYAMATRIX

INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA

 

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

 

A HYAMATRIX innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat. Miben rejlik a titok?

 

A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

 

A HYAMATRIX otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

 

A HYAMATRIX professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését, ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.

 

Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is, hiszen a HYAMATRIX készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

 

 

4 TÉVHIT A HYALURONSAVRÓL

 

Tévhit 1 - "Ha hyaluronsav van benne, akkor biztosan hatékony"

 

A jó minőségű hyaluronsav az egyik legdrágább összetevő, ami egy kozmetikumban előfordulhat. Ugyanakkor méltán elismert, mint az egyik leghatásosabb természetes hidratáló és anti- aging hatóanyag. A másik nagy probléma az, hogy a hyaluronsav csak akkor képes valóban a bőr mélyebb rétegeibe is eljutni, azokat valóban hidratálni, ha az kis molekulaméretben van jelen (maximum 15 nm az a molekulaméret, mellyel egy hatóanyag az ép hám legalsó rétegein keresztül is képes akadály nélkül áthatolni)

 

Ezt nagyon kevés kozmetikai készítmény tudja garantálni. A többi csupán a hámrétegben képes kifejteni hatását, azt is csak ideiglenesen, hiszen a hyaluronsav természetes közege a lazarostos kötőszövet, azaz az irha.

 

Tévhit 2 - A hyaluronsav csak egy kozmetikai összetevő

 

A hyaluronsav tulajdonképpen egy proteid pontosabban egy GAG, amely megtalálható szinte mindenhol az emberi testben. Vízmegkötő képessége kiemelkedő, tömegének 10 000 szeres mennyiségét is képes megkötni. Ezáltal a szervezet, a szövetek vízháztartásában van jelentős szerepe, amely az egészséges sejtműködés elengedhetetlen feltétele. Tévhit 3 - A hyaluronsavat injekció formában lehet a leghatékonyabban használni

 

A hyaluronsav alapvetően egy óriásmolekula, ezért az ép hámon keresztül nem képes bejutni a bőr mélyebben fekvő területeire.

 

A másik alapvető probléma, hogy az eddig ismert kozmetikai kezelések során bejutatott hyaluronsav nem marad hosszú távon a dermisben, így nem képes kifejteni a kedvező fiziológiai (= élettani) hatást. Ennek megoldására például kémiai reagenseket alkalmaznak sok esetben a hyaluronsav térhálósítására, melyek azonban szövetidegen anyagok.

 

Ma már létezik egy eljárás, mely segítségével a hyaluronsavat destruktúrált formában állítják elő, rendkívül kis molekulamérettel (kisebb, mint 15 nm). A HYAMATRIX termékek ilyen kis molekulaméretű, destruktúrált hyaluronsavat tartalmaznak, annak kötőszövetbe történő beépüléséért pedig a szintén kis molekulaméretű HYAMATRIX Mátrix Peptidek felelősek, melyek a természetes hyaluronsav-fehérje kötődések kialakulását teszik lehetővé - hasonlóan az irha sejtközötti állományát alkotó természetes mátrixhoz.

 

Tévhit 4 - A hyaluronsav csak a ráncok eltüntetésében segít

 

Többek között a hyaluronsav felelős a bőr megfelelő vízháztartásáért, az irha megfelelő mértékű strukturáltságáért, amely a rugalmas, fiatal és feszes arcbőr titka. Érthető tehát, hogy emiatt kiemelkedő szerepe van a ráncok elleni harcban. Mindemellett megfelelő közeget biztosít az optimális sejtműködéshez, a szöveti regenerációhoz és a bőr mikrokeringéséhez, így segít elkerülni, szükség esetén korrigálni számos, a bőr öregedésével kialakuló bőrproblémát: rozacea, pigmentfoltok, sápadt bőr, szemkörnyéki ödéma, stb. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk ennek a rendkívüli hatóanyagnak az antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobális hatását sem.

 

A HYAMATRIX termékek hatóanyagai, azok egyedülálló hatásmechanizmusa igen széles körben nyújt lehetőséget a bőrproblémák kezelésére, látványos és átfogó anti- aging hatás elérésére.

 

A HYAMATRIX termékekben található destruktúrált hyaluronsavnak és a HYAMATRIX Mátrix Peptidek-nek köszönhetően látványos és hosszú távú eredményt érhetnek el a bőrproblémákkal küzdő vendégeink.

 

Tudjon meg többet a hyaluronsav hatásairól! Forduljon hozzám bizalommal!

 

OTTHONI TERMÉKEK

 

A szép és egészséges bőr záloga a megfelelő professzionális és otthoni ápolás. Otthoni termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy tökéletesen kiegészítsék a professzionális hyaluronplasztikai kezeléseket.

 

A HYAMATRIX otthoni ápolási programja olyan hyaluronsavas krémek és szérumok sorozata, amellyel Ön is hatékonyan veheti fel a harcot az öregedéssel.

 

Otthoni termékeink között megtalálja a hyaluronsav szérumot, hyaluronsavas krémek több fajtáját és az egyedülálló hyaluronsav gél termékünket is.

 

A HYAMATRIX otthoni készítményei a bőrfiatalító terápia hatékony eszközei, hiszen kiegészítik a professzionális kezeléseket és elősegítik a haluronplasztika hosszantartó hatását. A HYAMATRIX hyaluronsav megkülönböztető tulajdonsága az alacsony molekulatömegében rejlik, mely lehetővé teszi a hatóanyag nagyfokú bejutását a bőrbe. A HYAMATRIXR egyedülálló hatékonysága bizonyított a hyaluronsav tartalmú krémek között.

 

A termékek önállóan, vagy egymással kombinálva is használhatóak, nincsenek mellékhatásaik és nem lépnek fel elvonási tünetek sem. A HYAMATRIX otthoni termékei nem tartalmaznak hormonokat és minden bőrtípusra ajánlottak.

 

Kérjük, hogy használat előtt mindig olvassa el az útmutatót és kérje ki kozmetikusa vagy bőrgyógyásza tanácsát. A készítményeket külsőleg alkalmazza.

 

A HYAMATRIX otthoni termékei:

 

 • Táplálnak és hidratálnak.
 • Aktív liftinghatással rendelkeznek.
 • Segítségükkel lassulnak az öregedési folyamatok.
 • Használatukkal növelhető és sokáig megtartható a professzionális kezelések hatása.
 • Több bőrproblémára megoldást nyújtanak.
 • Kisimítják az apróbb ráncokat.
 • Visszaadják a bőr üdeségét.
 • Megnövelik a bőr rugalmasságát és ruganyosságát.
 •  

  HYAMATRIX FIATALSÁG AKTIVÁLÓ KRÉM-GÉL

   

  CIKKSZÁM: HOME001 KISZERELÉS: 30 ML ÁR: 42900 FT.

   

   

  Felveszi a harcot a bőröregedés alapvető tüneteivel a bőrszövet és a bőr kötőszöveti rétegének találkozási pontjánál, az úgy nevezett dermo-epidermális kötésben. AHYAMATRIX fiatalság aktiváló krém-gél az arc- és nyakbőr megerősítését és feszesebbé tételét szolgálja.

   

  Alkalmazását javasoljuk a bőr tónusának és rugalmasságának csökkenése esetén.

   

  Helyreállítja a bőr sűrűségét és rugalmasságát, javítja külső megjelenését, visszaállítja a fiatal bőr szerkezetére jellemző bőrszerkezetet. Az alacsony molekuláris hyaluronsav, mátrix és szabályozó peptidek egyedülálló kombinációja helyreállítja a bőr nedvesség egyensúlyát és anyagcsere folyamatait, normalizálja a vérkeringést, serkenti a bazális sejtek osztódását és aktivizálja a saját elasztin, kollagén és hyaluronsav természetes szintézisét.

   

  Ennek eredményeként a bőrmátrix szerkezetének helyreállítása révén jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, a bőr feszesebbé válik, az arcél körvonalazottabbá válik, csökken a ráncok mélysége és domborúsága.

  Látható hidratáló és tonizáló hatást gyakorol a bőrre, erősíti a vér mikrokeringését és a sejtekanyagcseréjét, antioxidáns hatással bír.

   

  HYAMATRIX INTENZÍV SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL

   

  CIKKSZÁM: HOME004KISZERELÉS: 15 MLÁR: 20900 FT.

   

   

  Az öregedéssel szembeni harc a nők esetében általában a szemkörnyék bőrénél kezdődik, mivel éppen itt jelentkeznek az első, életkorral járó problémák: a bőr elveszíti frissességét, duzzadtság, sötét karikák és apró ráncok jelennek meg. Mindez nem meglepő, hiszen a szemkörnyéki bőrszövet rétege igen vékony, mindössze fél milliméteres. Ezen kívül, mivel itt nincsenek faggyúmirigyek, a bőrszövet állandó nedvességhiányban szenved, aminek következtében a szemkörnyéki bőr korán, már a 25. életév után öregedni kezd.

   

  A HYAMATRIX Intenzív szemkörnyékápoló gél a kialakult problémákra komplex megoldást képes nyújtani. Univerzális formulája révén hatékonyan megelőzi a korral járó változásokat, táplálja és hidratálja a bőrt, helyreállítja az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a bőr természetes regenerálódását. A hyaluronsav biztosítja a mélyebb rétegek hidratálását és visszaállítja a bőr rugalmasságát. A mátrix peptidek, nevezetesen az enfolin, helyreállítják a vér mikrokeringését, megszüntetik a szemkörnyéken tapasztalt puffadtságot, enyhítik a sötét karikákat, kisimítják a ráncokat és feszesebbé teszik a szemhéjbőrt. A gél ezen kívül megakadályozza a szemhéj életkorral járó pigmentálódását, eltüntetni a fáradtság és feszült-ség nyomait, antioxidáns hatást fejt ki. Megerősíti a szempillákat és serkenti azok növekedését.

   

  A szemkörnyékápoló gél még fiatalabb megjelenést tesz lehetővé úgy a nők, mint a férfiak esetében is.

   

  HYAMATRIX NYAK- ÉS DEKOLTÁZSÁPOLÓ KRÉM

   

  CIKKSZÁM: HOME007KISZERELÉS: 30 MLÁR: 31600 FT.

   

   

  A kulcscsonttól az állig haladó nyaki izom a hétköznapi életben gyakran inaktív, ezáltal elveszíti tónusát és nem tartja meg a bőrt, az pedig ennek következtében megnyúlik és ráncok alakulnak ki rajta. Ezen kívül a test ezen részében az izomzat (az arcizomhoz képest) igen vékony, a bőr alatti zsírsejtek gyengén fejlettek. Ez a bőrfelület tápanyaggal való hiányos ellátottságához és korai öregedéshez vezet.

   

  A nyak- és dekoltázsápoló krémet a gravitációs süllyedés (szövetsüllyedés) hatékony korrekciója érdekében fejlesztették ki, mely süllyedés az arcél elvesztésében, a toka kialakulásában, a bőr petyhüdtségében és az életkorral járó egyéb változásban nyilvánul meg.

   

  A lifting hatás mellett a krém erőteljes hidratáló és antioxidáns hatással is bír. A krém rendszeres használatával megerősödik a bőr mátrixszerkezete, jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, csökken a ráncok száma és mélysége, a bőr simábbá válik.

   

  HYAMATRIX HOSSZAN TARTÓ HIDRATÁLÓ HATÁSÚ NAPPALI KRÉM

   

  CIKKSZÁM: HOME003KISZERELÉS: 50 MLÁR: 31000 FT.

   

   

  A dehidratált bőr a nagyvárosi élet első számú problémája. A kedvezőtlen környezeti körülmények, az érzelmi stressz, a peeling és szolárium túlzott használata nem a legkedvezőbb hatást fejtik ki bőrünkre. Az eredmény - ráncok és korai öregedés.

   

  A HYAMATRIX hosszan tartó hidratáló hatású nappali krém - fejlett biotechnológiai termék. A bőr felületén légáteresztő védőréteget képez, mely biztosítja a bőr kiszáradás elleni védelmét. Az alacsony molekulás hyaluronsav a bőr mélyebb rétegeibe, a bazális membránba hatolva elősegíti nedvesség tartalék képzését, ez pedig biztosítja az optimális nedvességtartalmat, még a nem kimondottan komfortos és szélsőséges körülmények között is (légkondicionáló levegője, szél, hőmérséklet ingadozás). A krém összetételébe tartozó antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait, védelmet nyújtanak a bőrnek az agresszív környezettel és UV-sugarakkal szemben. A krém alkalmazásával növekszik a sejtek energetikai képessége, a bőr szinte "feléled", a korai öregedéssel szemben sokkal ellenállóbbá válik. A krém kiváló védelmet biztosít az érzékeny bőrnek, enyhíti az irritációt és a gyulladást. Tökéletes alapozóként használható sminkhez. Bármely bőrtípusra javasoljuk.