La Perla Szépségszalon logó

7100 Szekszárd, Kölcsey Ltp. 4.

Tel.: 70/ 319 - 5686

 

AIRBRUSH

 

Hollywood titka: az airbrush smink.

Vajon elgondolkoztál e már valaha azon, amikor a sztárok tökéletes bőrét látod egy magazinban, vagy a filmvásznon, hogy mi lehet a titkuk. Hogy csinálják, hogy soha nem látsz rajtuk bőrhibát, pattanást, finom ráncot, májfoltot, és mégsem tudod rajtakapni őket azon, hogy alapozót használnak. Hogy lehet, hogy az egyik képen Britney arca szabályosan ragyás, míg a másikon ragyogó bőre van, maszkos alapozás nélkül. Vajon milyen sminket használnak a vizes jelenetekben? Hogy lehet, hogy a sztárok sminkje az ömlő izzadtság, és a viziszörnyekkel való ádáz tusakodás után is tökéletesen érintetlen marad? Vajon miért van az, hogy a te bőrhibáid 30 méterről is látszanak, -nem beszélve a családi fényképekről- a sztárok bőre pedig premier plánban, 3 centiről is hibátlan és ragyogó?

A titok nyitja az airbrush smink, vagy magyarul festékpisztolyos smink.

 

Miért jobb az airbrush make up?

Villámgyors:

Fotózáson, forgatáson, divatbemutatón, több modell rövid idő alatti sminkelésénél verhetetlen.  

 

Pillekönnyű:

 

Bevezető a smink világába, annak aki idegenkedik a sminktől, és egyáltalán nem sminkeli magát, mert nem szereti a smink érzetét az arcán. Fiataloknak, tablósminkhez, ballagásra, szalagavatóra, a bőr fiatalos kinézetének megőrzéséhez, a "láthatatlan" sztársminkért.

Szupertartós, víz-, könny-, érintés-, izzadtságálló:

Speciális körülmények között, vizes jelenetekhez, medencés partyhoz, esküvői sminkhez, örömanyának (könnyálló!! :)), izzasztó helyzetekhez, akár 18 órán át tartó érintetlen hatáshoz elengedhetetlen az airbrush smink.

 

Tökéletes fedés:

Leheletvékony, pihekönnyű, de tökéletes fedés a bőrhibákra, vitiligóra, májfoltra, aknéra, rosaceára is, az airbrush smink színe úgy olvad egybe a bőrrel, hogy közben a hajtőnél vagy a nyaknál nem képez éles határvonalat. Tökéletes fedést biztosít, anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, és még tovább rontaná a bőr állapotát.

 

Abszolút higiénia:

Az eszköz egyáltalán nem érintkezik a bőrrel. Közvetlenül egymás után sminkelhető korlátlan számú vendég, nincs szükség eszközfertőtlenítésre. Olyankor, amikor egyébként nem, vagy nehezen megoldható a smink- herpesz, bőrbetegség, seb stb. esetén